måndag 3 augusti 2009

Grekland 2009 och huvudvärk

När jag kom hem från oslo för att påbörja semestern så kom den återkomande frågan . Va fasen ska vi göra på semestern . Till solen ville vi satte oss ner och letade restresor. and lucky we got. Vi hittade ett skitfint hotell i en liten stad på kreta som heter almyrida (även om jag vi något tillfälle lyckades läsa det till något helt annat) Sagt och gjort beställdes och betalades gjordes det och sedan var det bara att vänta till den 16:e . På dagen D så ville naturligtvis inte turbon på våran köenigsegg 9-5 vara med längre så det vara bara att vråla iväg till saab här i stan. och lämna in den . 2 timmar kvar tills vi var tvungna att lämna skövde gjorde ju naturligtvis inte huvudvärken mindre . som tur är så har vi helt underbara vänner i tobbe och mari som satte sig i bilen och körde ner oss. väl nere på kreta så höll vi på att missa bagaget , när sedan receptionisten på hotellet inte först verkade hitta våran bokning så kändes iallfall den dagen totalt förstörd.

Resan skulle dock visa sig bli ett par hekto bättre än så .
På morgonen den första dagen så var vi duktiga och inhandlade bröd och lite philladelphiaost till frukost. eftersom vi sov rätt så länge på dagarna så lyckades dock brödet mögla innan vi hann äta det. men kaffet drack vi iallfall.

På dagarna badades det och på kvällarna inmundigades det lite alkohol. vissa kvällar mer än andra. Lotta Försökte ställa upp i miss heineken kan man tro och vi var även ute och snorklade besökte grottor och körde skoter.

Dock så skäms jag lite över skoteråkat. då jag är skinnställstaliban och svär över moppefuckon som åker moped i skjorts och t-shirt , därför så kändes det väll lite sådär med ett vurpollon och flipflopps som extra tillbehör till skyddsskjortsen och tröjan =) Men va fan . det är ju grekland.. and when in rome do as the romans =) .






Då jag är helt skitbra på att fota så tog det bara femtielva bilder att få till denna

Enligt utsago världens största Tå
Utsikten från hotellet var helt enorm
En grotta
Detta är helt trafiksäkert...Jag looooovar
Spettan som satt i bak
Vi var och hälsade på en sväng i kalives, Snygg tjej det där
Snygg kille




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar